• Neem contact met ons op voor uw persoonlijke artikelen
  • Gemaakt in uw gewenste kleuren
  • Geleverd tussen de 3 en 15 dagen

Het beginnen van onze webshop

Gepubliceerd op 9 juni 2022 om 22:01

Hoe ben ik hieraan begonnen? Hoe is het zo dan jij nu dit aan het lezen bent op mijn homepagina? Ik ben er in elk geval erg blij om en ik zal je vertellen waarom!

Tja er zijn al genoeg webshops, waarom zou ik er dan ook 1 beginnen....

Ik was het zo zat om nutteloos thuis te zitten door mijn beperking. Constant afhankelijk van de bijstand. Graag aan het werk willen, maar lichamelijk het niet voor elkaar krijgen. Wat kan ik doen voor de maatschappij? In de loop van de jaren heb ik, nadat ik niet meer kon werken, op verschillende plekken vrijwilligerswerk gedaan om zo weer wat in de maatschappij terug te komen. Maar tevergeefs, mijn lijf kon de vaste tijden niet aan.

Thuis was ik altijd al creatief en aan het knutselen, maar na mijn laatste terugval wist ik dat ik op zoek moest naar iets zonder te vastte uren. Iets waar ik toe kan geven aan een pauze en aan mijn eigen lijf. Ik begon met het knopen van paracord, halsbanden voor mijn eigen honden en katten. Toen maakte ik er nog een paar voor de huisdieren van vrienden en mijn ouders. Tijdens een gesprek met een stalgenoot over hoofdstellen en halsters. Besloot ik om te kijken of ik zelf een hoofdstel kon maken dat goed bij haar en haar paard past. Dat bleek een succes. Daarna maakte ik er nog een paar.

 

Maar ik kwam erachter dat het soms erg moeilijk was om aan materiaal te komen. Alle mogelijke websites in Nederland heb ik geprobeerd en uiteindelijk besloot ik om materiaal in het buitenland te zoeken. Dat ging een stuk beter. Alleen was de tijd van leveren een paar dagen langer. Maar ze hadden wel alles wat ik nodig had. In elk geval qua ijzerwaren. Toen moest ik nog op zoek naar Biothane en Paracord. Tijdens mijn zoektochten dacht ik waarom niet is er nou geen webshop met alles in 1. Een plek waar ik mijn zelfgemaakte producten kan verkopen en waar jullie al je materiaal in 1 winkel kunnen vinden en dan ook nog eens met alles op voorraad!

 

Dat werd mijn doel. Na maanden denken en bepraten hakte we de knoop door en werd het werken aan een ondernemingsplan, logo en website. Zelf alles in elkaar gezet met wat helpende handjes van buitenaf. De naam vond ik nog het lastigste van allemaal. Maar nu is er hier 

 

Happy Ann's!

 

Met alles zoveel mogelijk onder 1 dak!

 

De site is nog onder constructie. maar neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Reactie plaatsen

Reacties

Frans Vugts
een jaar geleden

Goed gedaan mooie site en het enthousiasme straalt er vanaf. Vind het bijna jammer dat ik geen paard heb maar heb je verhaal en site al zo veel mogelijk gedeeld