• Neem contact met ons op voor uw persoonlijke artikelen
  • Gemaakt in uw gewenste kleuren
  • Geleverd tussen de 3 en 15 dagen

Wie zijn wij?


Hallo,

Mijn naam is Annemarie Veltman-Visser, ik ben een 40 jaar en getrouwd met Frank( mijn steun en toeverlaat) samen hebben wij 2 kinderen, Jesse een zoon van 19 jaar en Irene een dochter van 11 jaar. Thuis hebben wij een mooie dierentuin opgebouwd met honden, katten en vissen.

 

Geboren en getogen in Amsterdam vond ik aan het eind van mijn tienerjaren de weg naar Friesland. Waar ik later achter kwam is dat mijn roots in een ver verleden uit hetzelfde dorpje komen als waar ik nu woon. Mijn opleiding heb ik in Barneveld gedaan op een MBO voor dierenverzorging toen der tijd nog Groenhorst College. Na mijn opleiding heb ik nog verschillende cursussen gedaan zoals ORUN(instructeursopleiding), sportmassage (in aan loop naar de opleiding Paarden Fysiotherapeut)  en nog wat andere kleine cursussen.

 

Als kind zijnde reed ik al jong paard en ben eigenlijk nooit gestopt. Het liep door mijn aderen en kan niet meer zonder. Zelf heb een IJslander gehad en een Quarter Horse kruising. Ze hebben gestaan bij de stal waar ik een paar jaar heb gewerkt als manusje van alles en jonge paarden beleerde. Tot mijn lijf begon te protesteren en we er een paar jaar later achter kwamen dat het niet zomaar een protest was.

 

Na vele dokters bezoekjes kwamen we erachter dat ik een erfelijke aandoening heb genaamd Ehlers Danlos Syndroom. Dit zorgt ervoor dat mijn bindweefsel niet goed is aangelegd, waardoor mijn elastiekjes (mijn bindweefsel om de gewrichten heen) snel uitgelubberd zijn. Er schiet regelmatig daardoor iets uit de kom. Ook huid, longen en andere delen van je lichaam zijn van bindweefsel. Hierdoor ben ik buitenshuis gebonden aan een rolstoel of scootmobiel.

 

Ik heb nog jaren geprobeerd om te werken, ook vrijwilligerswerk, maar niks lukte. Behalve thuis knutselen op mijn eigen tempo en op de scootmobiel naar mijn verzorgpaard (Mijn eigen paarden heb ik verkocht omdat ik ze niet de beweging kon geven die ik wilde in de tijd dat ik nog aan het uitzoeken was wat ik had).

 

We(mijn man en ik) zijn deze webshop begonnen, omdat we graag weer wat onafhankelijk wilden zijn, mensen en dieren willen helpen en ik graag tussen de dieren bezig ben.

 

En nu ..... nu hoop ik me in te kunnen zetten vanuit mijn eigen huis, voor de maatschappij!